PS4 Türkçe YAMA Pes 2018 SGR Patch 2026 Rev.1 Türkçe Spiker

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Meteora* tarafından oluşturulan Pes 2018 SGR Patch 2026 Rev.1 Türkçe Spiker başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,273 kez görüntülenmiş, 233 yorum ve 118 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Pes 2018 SGR Patch 2026 Rev.1 Türkçe Spiker
Konbuyu başlatan Meteora*
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Caner Akbulut

Meteora*

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 16, 2012
410
3,502
93

Merhaba Arkadaşlar Pes 2018 SGR patch 2026 Güncel yaması Türkçe dil ve Türkçe spiker olarak hazırlanmıştır. Oyun tek parça halinde ana oyun ve update içermektedir başka ekstra bir yama gerektirmez. Boyutu 33GB bandındadır. Türkiye ligi güncel değil isteyen transferleri kendisi yapabilir. Onun haricinde diğer ligler günceldir. Güncel save dosyası çıkarsa konuya eklenir.
Oyunda Pes 18 e yapılmış son Türkçe spiker kullanılmıştır yeni oyuncuların isimleri geçmeyebilir. Bu konuda bilginiz olsun. İyi Oyunlar...

Link yenilendi aşağıda
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Oyun tanıtım videosu

Son düzenleme:

yhanova

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,616
5,167
113

Merhaba Arkadaşlar Pes 2018 SGR patch 2026 Güncel yaması Türkçe dil ve Türkçe spiker olarak hazırlanmıştır. Oyun tek parça halinde ana oyun ve update içermektedir başka ekstra bir yama gerektirmez. Boyutu 33GB bandındadır. Türkiye ligi güncel değil isteyen transferleri kendisi yapabilir. Onun haricinde diğer ligler günceldir. Güncel save dosyası çıkarsa konuya eklenir.
Oyunda Pes 18 e yapılmış son Türkçe spiker kullanılmıştır yeni oyuncuların isimleri geçmeyebilir. Bu konuda bilginiz olsun. İyi Oyunlar...

Link aşağıdadır

[Gizli içerik]

OYUN TANITIM VİDEOSU

Bi arkdas pes 18 diye başımın etini yiyordu

İyi denk geldi :)

Ellerine sağlık gardasım

Video +2 değil +4 hızında givi acayip seri yaws 😅

Efekaner

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2024
194
94
28

Link aşağıdadır

[Gizli içerik]

OYUN TANITIM VİDEOSU

Yok artık bu adam neler yapıyor böyle 👏👏👏👏
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bi arkdas pes 18 diye başımın etini yiyordu

İyi denk geldi :)

Ellerine sağlık gardasım

Video +2 değil +4 hızında givi acayip seri yaws 😅
Ben değilim demi 😁😁😁

Hersey için teşekkürler kardeşim Allah senden razı olsun 🤲 ama bir sorun var kırık ps4 de e fotbalin güncel spikerli versiyonunu oynasak yeni orjinal PS4 almak zorunda kalmayız..

Son düzenleme:

Meteora*

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 16, 2012
410
3,502
93
Yok artık bu adam neler yapıyor böyle 👏👏👏👏

Ben değilim demi 😁😁😁

Hersey için teşekkürler kardeşim Allah senden razı olsun 🤲 ama bir sorun var kırık ps4 de e fotbalin güncel spikerli versiyonunu oynasak yeni orjinal PS4 almak zorunda kalmayız..
Gönül ister ama oyun artık hep online...

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
582
1,002
93
Emeğine sağlık. 👏👏

Son düzenleme: